Windows SkyDrive

Povratak na:

 

 

 

 

 

Pohranite, organizirajte i preuzmite svoje datoteke, fotografije i favorite na poslužiteljima usluge Windows Live i pristupajte im s bilo kojeg računala s internetskom vezom. Dijelite fotografije i datoteke s prijateljima, surađujte na dokumentima ili fotografije i datoteke koje stvarate pokažite svima na Windows Live mreži.

Kada se prijavite na web-mjesto Windows Live SkyDrive sa svojim Windows Live ID-om, dobivate:

  • Prostor za pohranu. Mogućnost pohrane tisuće fotografija i datoteka. Mjerač prostora u usluzi SkyDrive pokazuje koliko ste prostora iskoristili.
  • Organizacija. Rasporedite datoteke u stvorene mape najviše razine i podmape.
  • Kontrola. Odaberite dozvolu za svaku stvorenu mapu najviše razine. Čuvajte fotografije, datoteke i favorite u osobnim mapama tako da ih možete zadržati za sebe; u dijeljenim mapama tako da ih možete dijeliti sa svojom Windows Live mrežom, proširenom mrežom i osobama na popisu kontakata; ili u javnim mapama tako da ih mogu vidjeti svi na internetu.
  • Praktičnost. Pratite omiljena web-mjesta čak i kada ne koristite svoje računalo.
  • Fleksibilnost. Premjestite, kopirajte, izbrišite, preimenujte i opišite svoje fotografije i datoteke nakon što ih prenesete.
  • Prikaz. Fotografije spremljene kao vrste datoteka JPG, JPEG, GIF, BMP, PNG, TIF i TIFF prikazuju se sa sličicama i drugi ih korisnici mogu pregledavati u usluzi SkyDrive ili kao dijaprojekciju na mreži ako imaju dozvole za pregled.
  • Dijeljenje. Dijelite izravne veze do svojih mapa, datoteka i fotografija ili umetnite fotografije i datoteke u svoj blog ili web-stranicu. Dodavanjem oznaka osoba druge možete obavijestiti da ste njihove slike dodali u uslugu SkyDrive.


Posted in Aplikacije, Software.
Povratak na: