suse_logo
SUSE, pionir u području open source softvera, pruža pouzdana, interoperabilna Linux i cloud infrastrukturna rješenja koja omogućuju poduzećima povećanje agilnost i smanjenje troškova. Više od 20 godina inženjering iskustva i izvanredne usluge omogućuje nam da se prilagodimo i isporučimo pametnije inovacije korisnicima potrebnim za uspjeh.
ibm_logo
IBM Power Systems
IBM Power Systems ubrzava spoznaje iz velikih volumena podataka i implementaciju hibridnog clouda . Rastući otvoreni ekosustav poslužitelja ugrađuje inovacije u Power Systems pa su korisnici bolje opremljeni za cloud, analitiku i mobilna radna opterećenja i puni samopouzdanja rade sa složenim i kritičnim aplikacijama.
IBM Storage
Vaša IT infrastruktura je važna. Odgovarajuća arhitektura podataka može pomoći vašoj tvrtki da izvuče maksimum iz podataka, pohrane i ljudi. IBM nudi rješenja za pohranu, kao što su novi IBM FlashSystem™ 840 , IBM Storwize® V5000, i poboljšanja sustava IBM DS8870 i IBM XIV® kako bi vam pomogao da poboljšate ekonomiju podataka.
lenovo_big
Kao ovlašteni Lenovo partner bilo da se radi o serverima, prijenosnicima ili mrežnoj pohrani podataka, nudimo raznolika rješenja iz Lenovo pounde proizvoda.
microsoft-box-logo
Da bi što kvalitetnije i efikasnije zadovoljio potrebe brojnih korisnika,Microsoft je svoj poslovni model razvio oslanjanjem na brojne globalne i lokalne partnere – autorizirane tvrtke specijalizirane za pojedine djelatnosti kao što su: distribucija, prodaja, izrada i implementacija rješenja i usluga, a kao Microsoft partner u potpunosti Vam omogućujemo sve pogodnosti Microsoft proizvoda.