Kineska multinacionalna korporacija koja se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom računalnih tehnologija i to – stolnih i prijenosnih računala, radnih stanica, servera, uređaja za pohranu podataka, informacijskih tehnologija, softwarea i drugih povezanih usluga. Tvrtka je osnovana 1984. pod nazivom Legend.
Lenovo svoje proizvode prodaje direktno malim i srednjim korisnicima i poduzetnicima dok se prodaja velikim poduzećima odvija putem on-line prodajnog kanala, trgovina u vlasništvu tvrtke (samo u Kini) i lanaca trgovina. Naprednija i skuplja tehnologija prodaje se putem lanca dobavljača i distributera.

Lenovo se bavi proizvodnjom široke palete računalnih proizvoda koje prodaju diljem svijeta. To su:

  • Lenovo ThinkCentre: desktop računala.
  • Lenovo ThinkPad: prijenosna i tablet računala.
  • Lenovo ThinkStation: radne stanice.
  • Lenovo ThinkServer: serveri.
  • IdeaCentre: desktop računala.
  • IdeaPad: prijenosna računala namijenjena potrošačkom tržištu.
  • Lenovo 3000: J serija desktop računala.
  • Lenovo 3000: C, N i V serija prijenosnika.
  • ThinkVision: monitori i projektori.
  • LCD i CRT monitori.

Zašto odabrati LENOVO proizvode?


Portofolio

Lenovo svojim računarnim , mrežnim rješenjima i uslugama, te sustavima pohrane podataka zadovoljavaju sve veće raznolike potrebe podatkovnih centara i mobilnim uređajima. Partnerstva idustrija omogućila su povećati našu ponudu kako bi se osiguralo da ste dobili ono što vam treba, kada vam je najpotrebnije.

Pouzdanost i podrška

Broj #1 u pouzdanosti s najnižim downtime-om bilo kojega x86 poslužitelja u industriji.
Lenovo nastavlja IBM-u vrhunsku uslugu i podršku, kvalitetnu dijagnostiku i rješavanje problema.

Inovacije

Uz konstano ulaganje u razvoj i istraživanje Lenovo ima dugu povijest izlaženjem prvi na tržište, a s tim ciljem drže jasan put za budućnost.

Vrijednost

Dugogodišnje iskustvo omogućuje Lenovu da vam dostavi inovativne tehnologije koje su relevantane za vašu tvrtku, brzo i povoljno.
 

Sigurnost

Lenovo ima najviši rigorozan proces sigurnosti u industriji s end-to-end nadzorom na globalnoj razini.


Kao ovlašteni Lenovo partner bilo da se radi o serverima, prijenosnicima ili mrežnoj pohrani podataka, nudimo raznolika rješenja iz Lenovo pounde proizvoda.


ThinkSystem

Pokrenite svoj posao naprijed s dinamičnom infrastrukturom koja pruža kvalitetu liderstva i usluga kojima možete vjerovati. Odaberite ThinkServer ili System x poslužitelja na temelju opterećenja Vašeg posla i proračuna, odaberite sustav za pohranu za obradu Vaših podataka i odaberite opcije rada s mrežom koje odgovaraju Vašim potrebama.


Izbornik Izbornik