Microsoft danas drži znatan dio tržišta operacijskih sustava, internetskih pretraživača, uredskog softvera i razvojnih alata.
Također je dominantan i na tržištu uredskih programa sa svojim paketom Microsoft Office.


Windows_logo_Cyan_rgb_D
Microsoft Windows je operacijski sustav za računala zasnovana na IBM PC standardu. Postoje brojne verzije za različite namjene, od osobnih računala do mrežnih poslužitelja (servera). Zbog planetarne raširenosti i popularnosti kopija IBM PC računala, operacijski sustavi Windows smatraju se glavnim Microsoftovim proizvodom.

Microsoft Office je softver za uredski rad. Uključuje program za obradu teksta Word, tablični kalkulator Excel, uredsku bazu podataka Access, program za izradu prezentacija Power Point te alat za izradu jednostavnih web stranica Front Page.


Microsoft_Office_2013_logo_and_wordmark.svg

Exchange vam omogućuje veću produktivnost jer olakšava upravljanje sve većom količinom poruka na više uređaja i učinkovitu timsku suradnju. Ulazna pošta prepoznaje relevantne i važne poruke te postavlja pravila usklađena s vašim načinom rada, što omogućuje brže i učinkovitije obavljanje posla. Pojednostavnite i poboljšajte suradnju uz grupe sustava Office 365 za povezivanje korisnika, podataka i alata koji su potrebni za učinkovitiji zajednički rad. Aplikacija Outlook za iOS i Android te Outlook Web App omogućuju pristup sadržajima, razgovorima, zadacima i rasporedima na raznim uređajima.
Microsoft Exchange

4604.Server-2012-logo_7A80D087
Jednostavan i isplativ poslužitelj
Windows Server 2012 R2 omogućuje vam da iskoristiti svoje postojeća iskustva i ulaganja, te da poboljšate svoje poslovanjek.

Doživite veću fleksibilnost i agilnost
U srcu Microsoft Cloud Platform vizije, Windows Server 2012 R2 donosi Microsoft iskustvo isporukom oblak usluge u vaše infrastrukture s novim značajkama i poboljšanjima u virtualizaciji, upravljanju, pohrani, umrežavanji, virtualnim desktopom, pristupu i zaštiti informacija, web i aplikacijama, i još mnoštvo toga.


Izbornik Izbornik