Optimizirano za industrijska i računarna okruženja

Jedna veličina za sve odgovara možda nekima, ali ne i za vaš podatkovni centar. Da biste dobili maksimalnu učinkovitost, pouzdanost i sigurnost, trebate softver koji je dizajniran baš za vas, i vaše IT usluge. SUSE nudi rješenja koja vam omogućuju odlične performanse kritičnih dijelova posla pomoću hardvera, virtualnih sustava, cloud-based infrastrukture. Poduzeća iz raznih industrija oslanjaju se na SUSE rješenja kako bih pokretali svoje poslovanje što učinkovitije i povoljnije.


Enterprise Linux Servers

125x125_SLESEnterprise Linux poslužitelj je vrlo svestran, pouzdan i najbolje podržan softver za isporuku učinkovite IT usluge i u što manjem trošku.


Dizajniran za mješovita IT okruženja i preporučen od strane tvrtke Microsoft, SAP i VMware, Enterprise Linux poslužitelji će vam pomoći da uštedite vrijeme i novac, povećati iskoristivost resursa, te smanjiti rizik.


Migrirajte radna opterećenja UNIX-a

Zamijenite svoje UNIX i RISC sustave sa SUSE Linux Enterprise Serverima i x86 hardver kako bi poboljšali učinkovitost vašeg podatkovnog centra .

Više ›

Linux podrška

Nabavite prvaka Linux podrške i s Linux Enterprise Server proširenom podrškom i uštedite do 50%.

Više ›

Objedinite u Linux mainframe

Ostvarite veću učinkovitost konsolidiranjem opterećenja servera na mainframe sa SUSE Linux Enterprise Serverom za Sustav Z.

Više ›

Isporuka kritične usluge pouzdano ali i jeftino

Trebate vaše aplikacije pokrenute 24x7x365? Linux Enterprise Server ima visoku sposobnost dostupnosti, bez visoke cijene.

Više ›

 

Podrška & Usluge


Enterprise Linux Desktops

125x125_SLEDEnterprise Linux Desktop učinkovito desktop okruženje lakoga rukovanja i interoperabilnosti.

 


Fleksibilan i bogat značajkama, a vrlo pristupačan, Enterprise Linux Desktop vam pomaže da budete produktivniji, uz ponoljšanje produktivnosti zaposlenika.


Vrlo se dobro slaže s drugima

Vaš operativni sustavi ne moraju biti u ratu. Odaberite Linux desktop koji najbolje oodgovara s vašim trenutnim IT okruženjem.

Više ›

Ne oduzima previše vremena

Uključuje aplikacije koje pomažu radnicima biti brže produktivniji. Također dolazi s alatima za jednostavnije održavanje.

Više ›

Ne košta previše

Uključuje pametne mogućnosti upravljanja energijom koje smanjuju potrošnju energije. Više prihvatljivije nego druge Linux desktop biznis alternative.

Više ›

Smanjite troškove desktop licenci

Umorni ste od plaćaja visoke cijene za Windowse? Prebacite se na ekonomičan Linux desktop koji se više isplati.

Više ›

 

Podrška & Usluge

Izbornik Izbornik